nieuws

Verzekeringsadvocaten stappen over naar Van Traa

Schade

Per 1 oktober zullen de advocaten Peter Drion (1947) en Derk-Jan van der Kolk (1960) de overstap maken naar Van Traa Advocaten in Rotterdam. Zij zijn nu nog partners bij de Rotterdamse vestiging van Houthoff Buruma. In hun kielzog maken ook de advocaten Veneta Oskam (1974) en Jan Duyvensz (1977) en vier secretaresses dezelfde beweging.

Verzekeringsadvocaten stappen over naar Van Traa

Drion (links) en Van der Kolk zijn beiden specialist op het gebied van bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid en in (her)verzekeringsrechtkwesties. "We zijn erg gelukkig met hun komst", zegt Jan Willem Bruidegom, managing partner van Van Traa. "Na jaren van schaalvergroting is de laatste jaren een tendens zichtbaar van advocaten die zich steeds meer in kleiner verband gaan specialiseren. De komst van Drion en Van der Kolk betekent een flinke boost voor onze verzekerings- en aansprakelijkheidspraktijk."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.