nieuws

FlexFront maakt van woonlastenpolis Waerdevol nettoproduct

Schade

De Waerdevol Woonlastenverzekering heeft in Rimaxx International een nieuwe risicodrager gekregen. Rimaxx neemt de plaats in van Bovemij. De polis was onderdeel van het voormalige Woontrust-assortiment, dat sinds 1 juli onder FlexFront Partners valt. De poliskosten van € 100, die het intermediair voorheen bij afsluiten moest betalen, zijn vervallen en het is een netto product geworden.

FlexFront maakt van woonlastenpolis Waerdevol nettoproduct

FlexFront krijgt voor het vermarkten van het product voortaan een vergoeding per polis van € 50 (koopsom) of € 0,50 per maand (premiebetalend), vergoedingen die al in de premie zijn verdisconteerd. Het tarief van het nieuwe Waerdevol-arrangement ligt gemiddeld lager dan het oude tarief. "Als gevolg van de verbeteringen behoort de dekking nu tot de beste van Nederland", claimt FlexFront, die op de eigen website een marktvergelijking toont.

In het nieuwe Waerdevol-arrangement worden alleen werknemers met een eigen woning geaccepteerd; huurders en zelfstandig ondernemers derhalve niet meer. "Uit cijfers blijkt dat met name eigen woningbezitters gebruik maakten van het Waerdevol-product. Deze inkrimping van de voorwaarden wordt dan ook niet gezien als een beperking van het product."

Zowel het bij FlexFront Partners aangesloten intermediair als de tussenpersonen van FlexFront (Service Partner) kunnen de woonlastenverzekering aanvragen; zij krijgen deze week inlogcodes voor de aanvraagmodule.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.