nieuws

ASR begint met opleiding tot verzekeringsarts

Schade

ASR gaat als eerste verzekeraar in Nederland artsen opleiden tot verzekeringsarts. De medische dienst van ASR is door de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) erkend als opleiding tot medisch specialist. De opleiding bestaat uit een theoretische en een praktijkopleiding en duurt vier jaar. Er zijn inmiddels twee artsen in opleiding. Er zullen jaarlijks steeds twee artsen in opleiding gaan.

ASR begint met opleiding tot verzekeringsarts

ASR zegt met de postacademische opleiding tot verzekeringsarts in te spelen op de groeiende behoefte aan praktijkscholing voor verzekeringsartsen. Deze artsen zijn gespecialiseerd in het beoordelen van medische vraagstukken op het gebied van arbeidsongeschiktheid, letselschade, risicobeoordeling bij acceptatie en ongevallen. Tot voor kort werd de opleiding tot verzekeringsarts alleen verzorgd door het UWV.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.