nieuws

Nieuwe ondernemerspakketten bij NN

Schade

Nationale-Nederlanden heeft zes nieuwe Zekerheidspakketten geïntroduceerd, gericht op zzp’ers en het kleine mkb (tot tien medewerkers). De schadepakketten zijn dagelijks opzegbaar en online te sluiten door het intermediair.

Nieuwe ondernemerspakketten bij NN

De doelgroep bestaat uit ondernemers in de bouw, zakelijke dienstverlening en detailhandel. "Per branche zijn de meest relevante verzekeringen voorgeselecteerd. Het pakket kan naar eigen keuze ook worden uitgebreid met een aantal aanvullende verzekeringen. Ook kunnen verzekeringen worden weggelaten." Worden bij schade meerdere verzekeringen aangesproken, dan wordt maar een keer het eigen risico betaald. Vanaf twee verzekeringen geeft NN pakketkorting.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.