nieuws

Bovemij houdt ‘Unigarant’ beschikbaar bij Nedasco

Schade

Bovemij verstrekt een volmacht aan serviceprovider Nedasco, die direct een noemenswaardige portefeuille inbrengt: die van Unigarant. Het gaat om een premievolume van circa € 2,5 mln op jaarbasis. De premies en voorwaarden blijven exact gelijk; er kunnen zelfs nieuwe polissen worden gesloten op de oude Unigarant-condities maar dan met Bovemij als risicodrager.

Bovemij houdt ‘Unigarant’ beschikbaar bij Nedasco

"Met Bovemij zet Nedasco de exclusieve Unigarant-propositie ongewijzigd voort", zegt Nedasco-directeur Tim Schoonbergen niet zonder trots.
Unigarant heeft per 1 januari de meeste volmachtcontracten opgezegd. London is niet zelden de nieuwe risicodrager; de polissen gaan gefaseerd over naar London-condities. Volmachtbedrijven die nog geen alternatieve risicodrager hebben gevonden voor Unigarant, kunnen ook bij Nedasco terecht, benadrukt Schoonbergen. "We zetten alles per 1 januari ineens over en die conversie kunnen we relatief goedkoop realiseren." Bovemij draagt bij aan de overvoerkosten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.