nieuws

Unigarant plukt directeur weg bij NN

Schade

ANWB-dochter Unigarant krijgt in Lidwien Suur (36) een nieuwe algemeen directeur. Zij is afkomstig van ING Groep, waar haar laatste functie Directeur Strategie was bij Nationale-Nederlanden. Suur neemt de plaats in van Jan Hennekam, die onlangs op 50-jarige leeftijd overleed aan een ernstige ziekte.

Unigarant plukt directeur weg bij NN

Lidwien Suur gaat per 18 januari in haar nieuwe functie van start. Naast algemeen directeur van Unigarant omvat die tevens het directievoorzitterschap van UVM en van Reis & Rechtshulp. "Lidwien heeft ruime ervaring in de schade-, inkomens,- en pensioenverzekeringsmarkt. Wij zijn zeer verheugd met haar komst", meldt de Unigarant-directie. Die bestaat verder uit Gert Jan Westerman (verzekeringstechniek), Romke Romkes (financiën) en Paul Smit. De laatste heeft op interimbasis de plek ingenomen van Han de Carpentier Wolf (commercie), die Unigarant heeft verlaten; Smit was recentelijk nog ad interim actief voor Aegon, Unirobe en Obvion.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.