nieuws

Site biedt dealers nieuw kanaal voor autopolissen

Schade

Autodealers en garages die direct een verzekering willen sluiten voor hun klanten, kunnen nu via de website Autoverzekering-direct.nl zelf online verschillende autoverzekeringen voor hun klanten vergelijken en sluiten. Voor iedere gesloten polis ontvangen zij van Autoverzekering-direct.nl een vergoeding van € 35.

Site biedt dealers nieuw kanaal voor autopolissen

De automotive-bedrijven kunnen daarnaast op hun site een link plaatsen naar Autoverzekering-direct.nl en op deze manier ook geld verdienen: sitebezoekers die via de link van het bedrijf een verzekering sluiten, genereren eveneens een vergoeding van € 35 voor de dealer.
Via Autoverzekering-direct kunnen polissen worden gesloten bij Achmea-dochters FBTO, Inshared en Centraal Beheer, ASR-dochters Ditzo en de Europeesche, Allianz-dochter Allsecur, Univé, Delta Lloyd en Ohra, Reaal/Proteq-dochter Zelf.nl en Generali/De Nederlanden van Nu-dochter Zijrijdtbeter.nl.
Autoverzekering-direct.nl noch Boosting Concepts in Hilversum, het bedrijf van o.a. Twan Welboren en Christiaan de Ridder dat eigenaar is van de website, is opgenomen in de registers van de AFM.
Bij Achmea is men "verrast" door dit initiatief, aldus woordvoerder Bertwin Tiemersma. "Wij herkennen dit niet en gaan het onderzoeken."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.