nieuws

Nedasco biedt via Anker ook zakelijke rechtsbijstand

Schade

Serviceprovider Nedasco heeft het assortiment uitgebreid met zakelijke rechtsbijstandverzekeringen: de Anker Eigen Juris Polis Bedrijf & Beroep en de Anker Eigen Jurist Polis ZZP. Bij beide varianten staat volgens de serviceprivider het persoonlijke contact met de eigen jurist voorop.

Nedasco biedt via Anker ook zakelijke rechtsbijstand

Nedasco heeft sinds juni een volmacht van Anker en bood tot nu toe  alleen particuliere rechtsbijstand aan van Anker. Met de uitbreiding van de volmacht zegt de serviceprovider zijn distributiepositie te versterken. "Wij streven ernaar om een zo volledig mogelijk productassortiment aan te bieden aan onze tussenpersonen. De zakelijke rechtsbijstandproducten van Anker zijn een waardevolle aanvulling op ons aanbod, naast de producten van DAS, Arag en Aegon", aldus directeur Tim Schoonbergen.
De ruim 1.100 aangesloten tussenpersonen kunnen via de vergelijkingstool Atosi de rechtsbijstandproducten van de vier verzekeraars offreren en vergelijken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.