nieuws

eyeOpen komt met Automatcher

Schade

Internetbedrijf eyeOpen heeft een Automatcher toegevoegd aan de website, een vergelijkingssite waarin naar eigen zeggen álle autoverzekeringen zijn opgenomen en waarin rekening wordt gehouden met het bonus-malussysteem.

eyeOpen komt met Automatcher

Uit consumentenonderzoek van eyeOpen blijkt dat 70% van de ondervraagde consumenten niets begrijpt van het bonus-malussysteem, "terwijl de invloed hiervan op de hoogte van de premie erg groot is", aldus Diederick van Thiel, bestuursvoorzitter van eyeOpen. "Daarnaast weten veel consumenten het verschil niet tussen volledig casco en beperkt casco. Zo'n 50% kiest voor volledig casco, ook bij oudere auto's, terwijl de nieuwwaarde van zulke oudere auto's zelden wordt uitgekeerd. Zonde van het geld dus."
Op basis van de antwoorden op enkele basisvragen checkt de Automatcher alle autoverzekeringen op 25 kenmerken. "De matcher doet dus veel meer dan alleen maar vergelijken op premie. De consument krijgt gegarandeerd drie passende producten voorgelegd."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.