nieuws

Nieuw internetlabel op Britse verzekeringsmarkt

Schade

Aviva, een van de grootste Britse verzekeringsconcerns, heeft vandaag een nieuw label gelanceerd voor online autoverzekeringen. Onder de naam ‘Quote Me Happy’ richt Aviva zich met het internetmerk op de betere autorisico’s. “Wij verzekeren geen nieuwe chauffeurs, mensen met oude of dure auto’s en berijders met meerdere schades op hun naam”, zo luidt de boodschap.

Nieuw internetlabel op Britse verzekeringsmarkt

"Het is een antwoord op de toenemende vraag van mensen om hun verzekering online te sluiten en te beheren", zo motiveert Aviva, in ons land grootaandeelhouder van Delta Lloyd, de lancering van Quotemehappy.com. Het label reclameert aan drie aspecten: lage kosten en dus een lage premie, uitgebreide dekking en geweldige service. Polissen zijn op de website zelf te sluiten en verder alleen via vergelijkingssite GoCompare; beschikbaarheid op andere vergelijkingssites volgt later.
De selectie verzekerden beperkt Quote Me Happy tot mensen tussen de 21 en 75 jaar oud, met een auto die niet ouder is dan dertien jaar en niet meer waard van € 45.000 en met maximaal één schadeclaim (door eigen schuld) in de laatste vier jaar.
Op de eigen autoverzekering biedt Aviva consumenten tijdelijk een premiekorting van 10%. Die korting loopt op tot 20% als de polis online wordt gesloten.

Reageer op dit artikel