nieuws

Bom bij herverzekeraar Eureko

Schade

Nassau-directeur Ewoud Bom (50) maakt per 1 september de overstap naar Eureko Re, waar hij de functie van directeur Reinsurance Management gaat vervullen. Samen met Roelant de Haas, directeur van Eureko Re, zal Bom de statutaire directie gaan vormen van de herverzekeringsdochter van Eureko/Achmea.

Bom bij herverzekeraar Eureko

Eureko Re is met circa vijftig medewerkers het kenniscentrum op het gebied van herverzekeren binnen Eureko. Het bedrijf bedient zowel interne als externe klanten, vanuit vestigingen in Tilburg en Dublin.
Voordat Bom in 2006 directeur werd bij Nassau werkte hij in verschillende functies bij onder andere Fortis, Interlloyd Schadenversicherung (Duitsland) en de Hudig Langeveld Groep.
Bom is overigens de tweede directeur van de vierkoppige directie die vertrekt bij Nassau, dat recent werd overgenomen door HDI-Gerling. Eerder werd bekend dat Elbert-Jan Offereins (49) zal toetreden tot de directie van Markel International, een Britse verzekeraar die in september een kantoor opent in Rotterdam, mede op initiatief van 21 voormalige Nassau-medewerkers.

Reageer op dit artikel