nieuws

Nieuwe volmachtsoftware van Faster Forward

Schade

ICT-bedrijf Faster Forward brengt na acht jaar ontwikkeling nieuwe software op de markt voor schadevolmachten. Volgens het bedrijf is het “een revolutionaire cloudapplicatie, waarbij alle toepassingen volledig zijn geïntegreerd en worden aangestuurd via een unieke workflowengine.”

Nieuwe volmachtsoftware van Faster Forward

De software is ontwikkeld volgens dezelfde concepten als Facebook en Google. "Het is het eerste en enige volmachtschadesysteem voor de Nederlandse markt dat volledig online is." Daarmee zou tot 50% aan kosten bespaard kunnen worden. ""Slimme processoftware en een volwaardige financiële administratie zorgen ervoor dat prolongaties, schade, premie- en schadereserves automatisch worden verwerkt. Alleen de complexe aanvragen en meldingen vallen uit, de rest wordt automatisch door het systeem verwerkt." In de software zijn 19 volmachten verwerkt.
Aanvullend kent het systeem onder meer urenregistratie en abonnementenadministraties; klanten kunnen online hun eigen dossier inzien en muteren. "De interesse in het pakket is zo groot dat er op dit moment een wachtlijst geldt. Vanaf 1 januari 2012 zal het pakket daardoor pas beschikbaar zijn voor de markt."

Reageer op dit artikel