nieuws

Nieuwe directeur Marketing en Productontwikkeling voor Uvit

Schade

Verzekeraarscombinatie Univé-VGZ-IZA-Trias (Uvit) heeft Jan-Luuk de Groot (33) aangesteld als directeur Marketing en Productontwikkeling voor het zorgbedrijf. Samen met interimdirecteur Verkoop Ad van Wijlen vormt De Groot het nieuwe directieteam Commercie.

Nieuwe directeur Marketing en Productontwikkeling voor Uvit

Het gaat om een nieuwe directiefunctie, ontstaan bij de recente vaststelling van de nieuwe managementstructuur. Uvit heeft onlangs een nieuwe strategie voor zorg ontwikkeld en is nu bezig om deze te implementeren. De Groot begon na zijn studie bedrijfseconomie bij Univé als inkoper Zorg. Binnen de zorginkoop vervulde hij diverse functies, waaronder die van deeltijd-directeur Zorg. Tot zijn benoeming was hij manager Commercie Zorg. Hij is onder meer nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van internetlabel Zekur.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.