nieuws

Consumentenbond vergelijkt collectieve zorgpolissen

Schade

Leden van de Consumentenbond kunnen over enige tijd hun collectieve zorgverzekeringen online vergelijken met andere ziektekostenpolissen. Volgens de bond krijgen werknemers vaak korting bij het afsluiten van een collectieve polis, maar zijn ze daarmee niet automatisch goedkoper uit.

Consumentenbond vergelijkt collectieve zorgpolissen

Vanaf begin november zal de bond deze service aanbieden via www.consumentenbond.nl/werkgeverspolis. Daar kunnen leden maximaal twee werkgeverspolissen opgeven. De Consumentenbond gaat vervolgens na met welke standaardpolis de werkgeverspolis overeenkomt; leden worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht.
Het was al langer mogelijk om via de zogenaamde 'Zorgvergelijker' op de website van de Consumentenbond individuele ziektekostenverzekeringen met elkaar te vergelijken. Zodra de 'Zorgvergelijker 2011' online is, kunnen leden hun collectieve zorgverzekering vergelijken met elke andere polis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.