nieuws

IAK zoekt ‘Beste Verzekeringsidee 2011’

Schade

Intermediair-en volmachtbedrijf  IAK Verzekeringen uit Eindhoven heeft een wedstrijd uitgeschreven voor het beste verzekeringsidee van 2011. Het bedrijf wil zijn klanten beter bedienen en zoekt nu de samenwerking met de eigen verzekerden om de eigen producten en diensten te verbeteren. Zij kunnen hun ideeën insturen tot 31 maart.

IAK zoekt ‘Beste Verzekeringsidee 2011’

Het beste idee wordt uitgevoerd en de inzender krijgt € 450.
Sinds  de wedstrijd eind november is opengesteld, zijn er tientallen ideeën bij IAK binnengekomen. "Zo was er een idee om een database met een overzicht van verzekeringen in te richten waar een gebruiker met enkele klikken kan zien hoe hij voor iets is verzekerd", aldus IAK. "Ook was er een voorstel om gebruikers van winterbanden korting te geven."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.