nieuws

Zorgvergelijker bij United Insurance

Schade

United Insurance, de online aanbieder van zorg-, auto- en uitvaartverzekeringen van assurantiemakelaar Klap, heeft een zorgvergelijker op de website gezet. Met de vergelijker kunnen consumenten bestaande zorgpolissen vergelijken met de polissen van Delta Lloyd die United Insurance aanbiedt.

Op ieder onderdeel van de dekking en het desbetreffende artikel in de polisvoorwaarden kan worden ingezoomd. Op hoofditems wordt de dekking gewaardeerd met een aantal sterren, die een kwaliteitsindicatie geeft van de dekking. De onderliggende gegevens van de vergelijker zijn afkomstig van Zorgweb, waarvan de database informatie bevat van meer dan vijfduizend individuele en collectieve zorgverzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.