nieuws

Langere bedenktijd vangnetpolis voor zelfstandigen

Schade

Startende ondernemers krijgen niet drie, maar vijftien maanden de tijd om te bedenken of zij zich willen verzekeren op een zogeheten vangnetpolis. Die is bedoeld voor zzp’ers die vanwege hun gezondheid geen reguliere aov kunnen sluiten.

Langere bedenktijd vangnetpolis voor zelfstandigen

Na een verzoek van de Sociaal-Economische Raad (SER) heeft het Verbond van Verzekeraars bij de leden geïnventariseerd of zij de bedenktijd voor het sluiten van een vangnetverzekering met één jaar willen uitbreiden naar vijftien maanden. De reacties daarop waren positief. "Ook wordt deze verzekering éénmalig opengesteld voor bestaande zelfstandigen die nog geen verzekering hebben gesloten." De termijn is met ingang van 1 november uitgebreid.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.