nieuws

Joint venture levert Zwols letselschadekantoor op

Schade

Tino Ellenbroek en Frans van Cuijk zijn samen een nieuw letselschaderegelingskantoor begonnen in Zwolle onder de naam Ottenschot & Van Cuijk Letselschade Experts. Zij zullen hun nieuwe activiteiten gaan combineren met hun bestaande kantoren in Hengevelde (Ottenschot Letselschade Specialisten) en Dalfsen (Van Cuijk Letselschade).

Zowel Ellenbroek (links) als Van Cuijk zijn register-expert en al jaren werkzaam in de letselschaderegeling. Zij hebben elkaar door hun woon-werklocaties en hun gezamenlijke bestuursfunctie binnen het NIS leren kennen. Dat heeft geleid tot intensieve contacten en nu dus een gezamenlijk kantoor. "We zien de start als een nieuwe uitdaging om gezamenlijk in de regio Zwolle een ter zake deskundig initiatief te nemen voor slachtoffers."
Zowel Ottenschot Letselschadespecialisten als Van Cuijk Letselschade zijn in het bezit van het Keurmerk Letselschade. Voor het nieuwe kantoor in Zwolle zal het duo binnen afzienbare tijd dit keurmerk aanvragen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.