nieuws

Goudse: ‘Ons portaal biedt meer dan Meetingpoint’

Schade

De Goudse is gestopt met het online transactieplatform van Meetingpoint omdat de eigen extranetopties als beter worden gezien. “Met de introductie van Schade Online hebben wij namelijk een eigen internetportaal ontwikkeld dat qua ketenintegratie meer biedt dan Meetingpoint”, zegt directeur Schade & Inkomen Peter Leermakers.

Goudse: ‘Ons portaal biedt meer dan Meetingpoint’

De maatschappij stapt per 1 april uit MP4all, de online transactiefaciliteit van Meetingpoint. "Wij bieden met Schade Online een volledige ontsluiting van de backoffice, waarmee zowel het intermediair als de verzekerde hun polis kunnen beheren. Een tweede reden is gelegen in het feit dat het verzekeringsaanbod van Meetingpoint niet aansluit bij onze mkb-stategie. Meetingpoint biedt voornamelijk particuliere schadeproducten aan, terwijl ons extranet ook offerte- en transactiefunctionaliteiten voor andere zakelijke producten aanbiedt, zoals Aov en Verzuim. Door het uitgebreide aanbod van transactiefunctionaliteiten maakt het intermediair steeds vaker gebruik van ons eigen extranet en steeds minder van Meetingpoint. Hierdoor wegen voor ons de baten niet meer op tegen de kosten."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.