nieuws

ZekerheidsCombinatie ZZP’ers ook direct online aan te vragen

Schade

Nationale-Nederlanden is een online proef gestart met de ZekerheidsCombinatie voor ZZP’ers. Deze is nu in vijf stappen direct online door de klant aan te vragen via NN.nl. Daarna wordt de ZZP’er gekoppeld aan een verzekeringsadviseur of kan ervoor kiezen de eigen verzekeringsadviseur in te schakelen. De adviseur wordt verantwoordelijk voor praktische zaken als klanteigendom, contact over polisvoorwaarden en schadeclaims.

ZekerheidsCombinatie ZZP’ers ook direct online aan te vragen

Volgens NN leent de ZekerheidsCombinatie zich bij uitstek voor een online aanvraagproces, omdat het gaat om een standaard product met een standaard premie, waarbij de risico's voor de ZZP'er beperkt en overzichtelijk blijven. "Het aanvragen van een ZekerheidsCombinatie voor ZZP'ers vereist verder geen aanvullende formulieren of onderhandeling, en daarmee creëert NN een zeer snel aanvraagproces dat in een paar minuten is voltooid", aldus de verzekeraar. 
De ZekerheidsCombinatie is een pakket schadeverzekeringen, afgestemd op de meest voorkomende schaderisico's van een ZZP'er, zoals schade aan personen of zaken, juridische schade of schade door diefstal of brand.

Reageer op dit artikel