nieuws

Independer: in één maand 7.000 autopolissen

Schade

In de maand augustus hebben 7.000 Nederlanders een autoverzekering gesloten via Independer. De vergelijkingssite acht daarmee zijn reclamecampagne geslaagd, want de gemiddelde maandproductie was daarvoor 4.000. Dat moyenne gold voor de eerste zes maanden van 2010.

Independer: in één maand 7.000 autopolissen

In juli maakte Independer eerst de website gebruiksvriendelijker, wat die maand al direct een verkooprecord opleverde: 5.400 nieuw gesloten autoverzekeringen. In augustus voegde Independer daar televisiecommercials aan toe, waarin aandacht werd gevraagd voor de vernieuwde website. De verkoop van autopolissen steeg daardoor explosief. In augustus eindigde Independer wederom met een record: 7.000 nieuwe autoverzekeringen.

Eind augustus heeft Independer een pauze ingelast voor de tv-campagne. Vanaf 20 september wordt die weer hervat, dan voor een periode van drie weken. Meest concrete doelstelling van de tv-campagne was vooraf een verdubbeling van het aantal verkochte autoverzekeringen naar 8.000 per maand, eind 2011. "We liggen dus ruim op schema; we kunnen onze doelstelling al veel eerder bereiken."

Reageer op dit artikel