nieuws

De Goudse stapt over op online aov-acceptatie

Schade

De medische acceptatie van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (aov) zal bij De Goudse voortaan online plaatsvinden. Volgens Peter Leermakers, directeur Schade en Inkomen, wordt hiermee een stap gezet in de richting van eenvoudiger processen. “Dit systeem is heel gebruiksvriendelijk, waarborgt de privacy  en verkort de doorlooptijden.”

De Goudse stapt over op online aov-acceptatie

Bij de online medische aov-acceptatie vult de klant de gezondheidsverklaring in via internet. Eventuele aanvullende vragen worden afgestemd op de antwoorden die de klant geeft. In veel gevallen beschikt De Goudse zo over voldoende informatie om de klant medisch te accepteren. De klant en de adviseur krijgen hier dan direct bericht van.

Reageer op dit artikel