nieuws

Bruns ten Brink schrapt gratis bonusbeschermer

Schade

Bruns ten Brink Assuradeuren gaat stoppen met het aanbieden van een gratis no-claimbeschermer bij online aanvragen van autoverzekeringen. Het blijft wel mogelijk om de bonusbeschermer tegen premiebetaling mee te verzekeren.

Bruns ten Brink schrapt gratis bonusbeschermer

Het besluit vloeit voort uit de schadelast, die door frequenter claimgedrag van verzekerden met zo'n beschermer fors is gegroeid. "Maar het is natuurlijk ook zo dat onze volmachtgever ASR het product onlangs uit het assortiment heeft gehaald", aldus Bruns ten Brink, dat ook aankondigde de premies voor no-claimbeschermers binnenkort te zullen verhogen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.