nieuws

NN mikt met kortingsactie op ‘kleine autobezitter’

Schade

Nationale-Nederlanden start een actie met 20% premiekorting op de autoverzekering. Deze korting geldt voor de WA-Cascodekking bij auto’s met een cataloguswaarde tot € 25.000. Als tevens een woonhuis- of inboedelverzekering wordt gesloten, komt er nog eens 4% korting bij. Combineren met andere onderdelen van het ZekerheidsPakket Particulieren kan tot 8% extra korting opleveren.

NN mikt met kortingsactie op ‘kleine autobezitter’

Aanleiding voor de korting vormen de ontwikkelingen op de markt van autoerzekeringen. Angela Lijmbach, manager Productmarketing Schadeverzekeringen: "We zien in de markt dat de premies voor autoverzekeringen gemiddeld juist stijgen. De oudere personenauto's die voor sloop zijn aangeboden, worden echter veelal vervangen door meer milieuvriendelijke kleinere modellen. In juni stonden er al vier kleine modellen in de 'Verkoop top 5' van de Bovag. Bezitters van deze kleinere personenwagens komen wij graag tegemoet met een tijdelijke lagere premie."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.