nieuws

‘Turien daagt comapatiënt voor de rechter’

Schade

“Dit is bij mijn weten nog nooit gebeurd in ons land.” Dat zei letselschadeadvocaat August Van donderdagavond in een tv-uitzending van Netwerk (EO), waarin werd teruggekomen op de zaak van comapatiënt Daniël Haroutiounian. De advocaat stelde dat Daniël door Turien & Co voor de rechter is gedaagd naar aanleiding van de uitzending van 7 juli jl.

‘Turien daagt comapatiënt voor de rechter’

Ook in de uitzending van donderdagavond ontbrak commentaar van Turien; volgens Netwerk omdat het assuradeurenbedrijf opnieuw medewerking had geweigerd. Volgens Daniëls belangenbehartiger Peter Sonder (Letselschadebureau Kloppenburg) voelde Turien zich aangevallen. "Er zou onnodig polariserend zijn opgetreden", aldus Sonder.

De 22-jarige Daniël verkeert na een verkeersongeval al meer dan vijf jaar in een comateuze toestand, maar volgens neuropsycholoog Henk Eilander bevindt hij zich op het eerste niveau van bewustzijn (lachen en huilen).

In de eerste uitzending werd aangekondigd dat Stichting De Ombudsman een onderzoek gaat uitvoeren naar de naleving van de Gedragscode Behandeling Letselschade. De resultaten van het onderzoek zullen begin 2010 bekend worden gemaakt.

 

 

Zie ook:  * Turien reageert op Netwerk-uitzending

 

                *  Onderzoek naar praktijk Gedragscode Letselschade

Reageer op dit artikel