nieuws

Hans Duijn nieuwe voorman van actuarissen

Pensioen 959

Hans Duijn (1960) is per 1 augustus aangesteld als nieuwe algemeen directeur van het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) en Stichting Actuarieel Instituut (AI). Duijn volgt Jeroen Breen AAG op, die sinds juni 2011 leiding gaf aan beide organisaties. Het AG is de Nederlandse beroepsvereniging van actuarissen en actuarieel analisten.

Hans Duijn nieuwe voorman van actuarissen

Hans Duijn heeft verschillende directiefuncties bekleed in de financiële sector, onder anderen bij Fortis/ASR en Achmea. Daarnaast heeft Duijn ruime ervaring opgedaan in bestuurlijke functies bij het Verbond van Verzekeraars, VNO-NCW en Netspar.

Het AG is vooral bekend vanwege haar tweejaarlijkse overlevingstafel aan de hand waarvan een inschatting kan worden gemaakt van de ontwikkeling van de resterende levensverwachtingen voor verschillende leeftijden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.