nieuws

NNEK opent 100e pensioenrekening

Pensioen 700

Vermogensbeheerder NNEK heeft drie weken na de introductie de honderdste pensioenrekening geopend. Volgens manager communicatie en marketing Mark Boskamp is het product vooral in trek bij adviseurs zelf.

NNEK opent 100e pensioenrekening

Vorige maand introduceerde NNEK een opbouwende lijfrenterekening, waarbij de samenwerkende adviseurs de rekening in 15 minuten volledig digitaal samen met de klant kunnen openen. “Adviseurs hebben direct gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een Pensioenrekening te openen met een onderliggende vermogensbeheerdienst”, zegt Boskamp. “Overigens niet alleen voor hun klanten. Sterker nog, ruim de helft van de rekeningen was op naam van de adviseur zelf.”
NNEK wil het aanbod later uitbreiden met een uitkerende lijfrente.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.