nieuws

Nieuwe campagne Zwitserleven: roadtrip met Chris Zegers & Maryam Hassouni

Pensioen 1626

Zwitserleven lanceert vandaag een nieuwe campagne waarin Zwitserleven-ambassadeur Chris Zegers een roadtrip maakt. In deze roadtrip kruist het pad van de acteur regelmatig dat van actrice en Emmy Award-winnares Maryam Hassouni.

Nieuwe campagne Zwitserleven: roadtrip met Chris Zegers & Maryam Hassouni

Het merk Zwitserleven staat volgens eigen zeggen voor onbezorgd genieten. De acteur wordt in deze campagne vergezeld door actrice met Maryam Hassouni. Jeroen de Graaf, directeur merk en communicatie van Zwitserleven: “Een financieel onbezorgde toekomst is mogelijk met een goede financiële planning. Om je langetermijndoelen en dromen te verwezenlijken is het belangrijk dat je nu alvast nadenkt over je inkomen voor later. Met Maryam introduceren we een nieuw persoonlijkheid die de jongere doelgroep aanspreekt en hun financiële bewustzijn vergroot.” De nieuwe Zwitserleven-campagne bestaat uit een serie TV- en bioscoopcommercials, een magazine en social media items.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.