nieuws

Movir introduceert AOV met eindleeftijd 68 jaar

Pensioen 1847

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir biedt voortaan de mogelijkheid aan om de individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen af te sluiten met de eindleeftijd 68 jaar. Daarmee biedt Movir volgens eigen zeggen als eerste verzekeraar een oplossing voor de stijgende AOW-leeftijd.

Movir introduceert AOV met eindleeftijd 68 jaar

In 2022 wordt de AOW-leeftijd 67 jaar en 3 maanden en daarna is deze gekoppeld aan de levensverwachting. De eindleeftijd 68 jaar wordt aangeboden op alle actieve verzekeringen van Movir voor medici, zakelijk professionals en ondernemers. Voor enkele beroepen geldt een uitzondering. Arthur van der Wal, directeur van Movir: “Door het verhogen van de eindleeftijd kunnen medici, zakelijke professionals en ondernemers tot hun 63ste verjaardag een verzekering bij Movir aanvragen. De resterende looptijd moet bij Movir immers minimaal vijf jaar zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.