nieuws

Administratie United Pensions (Aon Hewitt) ondergebracht bij Inadmin

Pensioen 962

Pensioenadministrateur Inadmin kan een nieuwe grote klant bijschrijven in het portfolio. United Pensions, het Europese pensioenfonds in beheer van Aon Hewitt, heeft zich aangesloten bij Inadmin.

Administratie United Pensions (Aon Hewitt) ondergebracht bij Inadmin

United Pensions van Aon Hewitt is een zogenaamd multi-werkgeverspensioenfonds dat gevestigd is in België. Het fonds voert al Nederlandse, Belgische en Ierse regelingen uit en verwacht komend jaar het aantal betrokken landen uit te breiden. Aon Hewitt richtte het Europese fonds in 2014 op voor werkgevers die pensioenuitvoering en pensioenvermogen onder een dak willen hebben.

Inadmin gaat als pensioenadministrateur voor de Nederlandse regelingen de DC-administratie uitvoeren. Het bedrijf groeide afgelopen jaar fors. Inadmin bediende eind 2016 meer dan 100.000 deelnemers van 4500 werkgevers, een verdubbeling ten opzichte van 2015. Het geadministreerde pensioenvermogen bedraagt ruim 2 miljard euro.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.