nieuws

Hans Duijn nieuwe voorman van actuarissen

Pensioen 1085

Hans Duijn (1960) is per 1 augustus aangesteld als nieuwe algemeen directeur van het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) en Stichting Actuarieel Instituut (AI). Duijn volgt Jeroen Breen AAG op, die sinds juni 2011 leiding gaf aan beide organisaties. Het AG is de Nederlandse beroepsvereniging van actuarissen en actuarieel analisten.

Hans Duijn nieuwe voorman van actuarissen

Hans Duijn heeft verschillende directiefuncties bekleed in de financiële sector, onder anderen bij Fortis/ASR en Achmea. Daarnaast heeft Duijn ruime ervaring opgedaan in bestuurlijke functies bij het Verbond van Verzekeraars, VNO-NCW en Netspar.

Het AG is vooral bekend vanwege haar tweejaarlijkse overlevingstafel aan de hand waarvan een inschatting kan worden gemaakt van de ontwikkeling van de resterende levensverwachtingen voor verschillende leeftijden.

Reageer op dit artikel