nieuws

Tachtig medewerkers van Syntrus Achmea naar Centric

Pensioen 1456

Tachtig medewerkers van Syntrus Achmea Pensioenbeheer kunnen bij een collectieve overgang van bpf’en overstappen naar Centric blijkt uit een bericht van de Unie over de overgang naar Centric.

Tachtig medewerkers van Syntrus Achmea naar Centric

In april van dit jaar maakten pensioenuitvoerder Syntrus en it-bedrijf Centric bekend dat zes fondsen die worden afgestoten bij Syntrus collectief kunnen overstappen. “Syntrus Achmea en Centric verwachten dat voldoende bedrijfstakpensioenfondsen over zullen stappen naar Centric. In beginsel is dit een overgang van onderneming. Centric en Syntrus Achmea hebben afspraken gemaakt over de overdracht van werkzaamheden”, meldt de Unie. De medewerkers die ervoor kunnen kiezen mee te gaan naar Centric zijn die medewerkers die tussen de 40% en 80% voor de betrokken fondsen werken.

Reageer op dit artikel