nieuws

Pensioencongres haakt in op verschuiving pensioenadviseur naar beleggingsadviseur

Pensioen 767

De Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen (NOPD) houdt op dinsdag 13 juni haar jaarlijkse pensioencongres op Landgoed Groot-Kievitsdal in Baarn. De bijeenkomst heeft dit jaar als thema: ‘Van pensioenadviseur naar beleggingsadviseur. Volgens de NOPD bewegen pensioendeskundigen zich namelijk steeds vaker op het terrein van beleggingen.

Pensioencongres haakt in op verschuiving pensioenadviseur naar beleggingsadviseur

Tijdens het congres haken twee keynote-sprekers in op de verschuiving richting beleggingsadvies: prof. dr. Marc De Ceuster en Tim Burggraaf.  De 55-jarige De Ceuster is als hoogleraar Financiële Economie verbonden aan de Universiteit Antwerpen en is Master in Personal Financial Planning. Hij werd door studenten al vijf keer tot ‘Beste Prof van het Jaar’ verkozen.

Tim Burggraaf is Master in Pensions and Life Assurance en Client Partner bij organisatieadviesbureau Korn Ferry Hay Group Nederland. Hij maakt onlangs zijn vertrek als partner bij adviesorganisatie Mercer bekend.

 

Reageer op dit artikel