nieuws

PPI NN doorbreekt de 1 miljard euro

Pensioen 1947

Nationale-Nederlanden Premie Pensioen Instelling (NN PPI) heeft de grens van 1 miljard euro aan belegd vermogen doorbroken. De snelle  aanwas is volgens NN te danken van het samenwerkingsverband tussen NN Investment Partners, pensioenbeheerder AZL en NN Leven.

PPI NN doorbreekt de 1 miljard euro

De PPI markt ontwikkelt zich razendsnel. In totaal beheren alle Nederlandse PPI’s ruim 4 miljard euro, zo blijkt uit cijfers van toezichthouder DNB over het derde kwartaal van 2016.  Hiervan heeft NN PPI nu 1 miljard euro voor zo’n 50.000 deelnemers onder haar hoede.

Belegd vermogen verdubbeld in een jaar

Sinds de toekenning van de PPI vergunning aan NN door DNB eind 2011 is het belegd vermogen in vier jaar tijd 500 miljoen euro gegroeid en vanaf 2016 in een jaar tijd verdubbeld naar 1 miljard euro.

 

 

Reageer op dit artikel