nieuws

Zwitserleven start maandelijks pensioenspreekuur op hoofdkantoor

Pensioen 962

Zwitserleven opent dit jaar iedere eerste maandag van de maand haar deuren voor mensen met algemene vragen over hun pensioen. Onder de noemer ‘PensioenMomentje’ wil de pensioenverzekeraar mensen gratis helpen om meer inzicht te krijgen in hun toekomstige financiële situatie.

Zwitserleven start maandelijks pensioenspreekuur op hoofdkantoor

Op het hoofdkantoor van Zwitserleven in Amstelveen geven pensioenexperts voorlichting aan de hand van acht momenten die volgens de pensioenverzekeraar -onderdeel van Vivat- beslissend zijn voor de pensioensituatie: eerste baan, nieuwe baan, arbeidsongeschiktheid, eigen bedrijf, trouwen, scheiden, overlijden en met pensioen gaan. Hans Visser, pensioendirecteur bij Zwitserleven: “Op zulke momenten is het verstandig om na te denken over later. Veel mensen laten dit achterwege en zijn daardoor onvoldoende voorbereid op hun financiële toekomst.”

Informatie, geen advies

De bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen die niet bij Zwitserleven zijn verzekerd. “Dit past bij ons streven om alle Nederlanders een actueel inzicht te bieden in hun pensioen”, aldus Visser. “Belangrijk om te weten; we geven informatie, geen advies. Voor advies verwijzen wij door naar de adviseur.”

Reageer op dit artikel