nieuws

‘Pensioensenator’ Vedder-Wubben overleden

Pensioen 8915

Voormalig CDA Eerste Kamerlid Ria Vedder-Wubben is dinsdag op 65-jarige leeftijd overleden. Vedder-Wubben zat van 2003 tot 2011 namens de christendemocraten in de Senaat en hield zich daar hoofdzakelijk bezig met pensioen- en belastingwetgeving.

‘Pensioensenator’ Vedder-Wubben overleden

Vedder was geen onbekende in de verzekerings- en pensioenwereld. Voor ze politiek actief werd, werkte ze, opgeleid als actuaris, onder meer in diverse functies bij Ennia (het latere Aegon), Equity & Law en Akkermans & Partners. Van 1998 tot 2006 was ze partner bij Deloitte & Touche. In 2014 werd Vedder-Wubben het eerste rechtstreeks gekozen bestuurslid bij pensioenfonds PFZW.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.