nieuws

AstraZeneca brengt pensioenbelangen onder bij ASR

Pensioen 1994

Biofarmaceut AstraZeneca uit Zoetermeer brengt de pensioenregeling van haar Nederlandse activiteiten onder bij ASR Pensioenen. De verzekerde som van de pensioenregeling bedraagt € 190 miljoen.

AstraZeneca brengt pensioenbelangen onder bij ASR

De pensioenregeling van AstraZeneca is voor minimaal 5 jaar bij ASR Pensioenen ondergebracht, zo laat de verzekeraar weten. Het gaat om de pensioenafspraken van 1.300 deelnemers, waaronder 200 actieve. De medewerkers van AstraZeneca behouden hun bestaande middelloonregeling.

Robert Schuller, CFO AstraZeneca: “Wij wilden voor onze medewerkers een efficiëntere pensioenuitvoering. De persoonlijke aandacht en goede communicatie hebben voor ons de doorslag gegeven.”

Fleur Rieter, directeur ASR Pensioenen zegt: “Wij zijn er trots op dat AstraZeneca haar pensioenuitvoering bij ons heeft ondergebracht. Dit draagt bij aan onze ambitie om een sterke speler op de pensioenmarkt te zijn. Wij denken graag mee in goede pensioenoplossingen. De afgelopen maanden heeft ons implementatieteam gezorgd voor een soepele overgang naar ASR Pensioenen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.