nieuws

Pama verlaat BeFrank, De Boer volgt hem op

Pensioen 3640

Folkert Pama treedt af als directievoorzitter van BeFrank,  de  PPI  van Delta Lloyd. Marianne de Boer-Maasland (47) is per 1 juli 2016 benoemd tot zijn opvolger. Zij zat al sinds begin 2015 in de directie van BeFrank.

Pama verlaat BeFrank, De Boer volgt hem op

Pama stond zes jaar geleden aan de wieg van BeFrank, de eerste Premie Pensioen Instelling (PPI) in Nederland. Nu de organisatie in zijn optiek volgroeid is, vindt Pama het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging. “Ik heb BeFrank vanuit het niets zien uitgroeien tot een volwaardige pensioenuitvoerder. Dit was een intensieve, maar leuke tijd. BeFrank is nu volwassen en klaar voor verdere groei, die zeker gaat komen gezien de huidige ontwikkelingen binnen het Nederlands pensioenstelsel.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.