nieuws

Pim van Diepen nieuwe directeur Business Development bij Cardano

Pensioen 1545

Pim van Diepen, voormalig actuarieel talent van 2015, treedt in dienst bij de Nederlandse risk manager Cardano. Hij gaat aan de slag als directeur Business Development. De afgelopen 12 jaar heeft Van Diepen bij Mercer onder andere leiding gegeven aan het Asset & Liability Management-team en vervulde sinds begin 2016 de rol van Country Business leader van Mercer’s Retirement Nederland.

Pim van Diepen nieuwe directeur Business Development bij Cardano

Van Diepen ziet de overstap als een logisch vervolg van zijn carrière. “De aanleiding van mijn vervolgstap komt voort uit het volgen van mijn passie die ligt bij het vermogensbeheerproces. Na jaren van strategische advisering, wil ik mij graag richten op concrete vermogensbeheeroplossingen voor institutionele beleggers. Mijn nieuwe rol van directeur Business Development bij Cardano heeft als voornaamste doel balansrisicobeheer en de bijpassende Risk Driven Investment solutions aan financiële instellingen aan te bieden.”

Transitiefase
Harold Naus, directeur bij Cardano Nederland, over de toetreding van Van Diepen: “De pensioensector zit midden in een grote transitiefase. Van Diepen zal met zijn ervaring, expertise en capaciteiten een significante versterking betekenen voor het team van Cardano en zo bijdragen aan de verbreding en verdieping van de dienstverlening aan onze klanten.”

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.