nieuws

PGGM en Legal & General investeren in Britse huizenmarkt

Pensioen

Legal & General en PGGM investeren flink in het ontwikkelen van Britse huurwoningen. Gezamenlijk steken de van oorsprong Britse verzekeraar en het Nederlandse pensioenfonds bijna € 800 mln in het project.

PGGM en Legal & General investeren in Britse huizenmarkt

De partijen willen hiermee bijdragen aan een oplossing voor de huizencrisis in het Verenigd Koninkrijk door te zorgen voor een toename aan nieuwe huizen. Het beginkapitaal moet zorgen voor de ontwikkeling van ruim drieduizend woningen. PGGM ziet het als een perfecte langetermijninvestering, zegt Mathieu Elshout van het pensioenfonds: “Deze investering biedt een relatief hoge inkomenszekerheid en meer diversificatie dan andere sectoren. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij goede kwaliteit residentiële investeringen kunnen doen, met een grote mate van controle over onze investeringen.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.