nieuws

MoneyView Collectief Pensioen breidt verder uit

Pensioen

MoneyView Collectief Pensioen breidt gestaag uit. Ook het pensioenproduct van BeFrank is nu volledig te berekenen en te vergelijken met producten van andere aanbieders. Ook ABN AMRO en Nationale Nederlanden hebben hun medewerking toegezegd aan opname in MoneyView Collectief Pensioen, maar deze aanbieders hebben nog geen kans gezien om de benodigde gegevens bij MoneyView aan te leveren. Daarmee is het te vergelijken aanbod aan pensioenproducten in MoneyView Collectief Pensioen nagenoeg compleet.

MoneyView Collectief Pensioen breidt verder uit

MoneyView Collectief Pensioen onderscheidt zich door de eenvoudige invoer, de wijze waarom nét niet passende producten toch in de vergelijking kunnen worden meegenomen en de hoge mate van betrouwbaarheid van de uitkomsten. MoneyView bouwt exact de formules en tabellen van de aanbieders in haar applicaties en hanteert tevens de eigen lifecyclefondsen van elke aanbieder. Hierdoor zijn offertes in de adviesfase overbodig, hetgeen de adviseur veel werk en tijd bespaart.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.