nieuws

PGGM gaat schadeverzekeringen aanbieden ​

Pensioen

Pensioenuitvoerder PGGM introduceert een schadeverzekeringsassortiment voor zijn leden, gericht op specifieke risico’s die werknemers in de sector zorg en welzijn lopen. De schadeverzekeringen zijn ontwikkeld door VvAA Schadeverzekeringen en worden onder het label PGGM&CO aangeboden aan de 675.000 leden.

PGGM gaat schadeverzekeringen aanbieden ​

De pensioenuitvoerder biedt in eerste instantie inboedel-, opstal- en aansprakelijkheidsverzekeringen met extra zorgspecifieke productkenmerken aan. Bijvoorbeeld schade die is ontstaan bij het verlenen van eerste hulp of het verrichten van mantelzorg. Thuiszorgmedewerkers kunnen zich verzekeren tegen verlies of diefstal van medische apparatuur. En de opstalverzekering biedt een allriskdekking voor een praktijk aan huis, garantie tegen onderverzekering en schade die door patiënten kan worden veroorzaakt.

In 2015 wordt het aanbod uitgebreid met o.a. reis-, auto- en gezinsongevallenverzekeringen.

Herman van Hemsbergen, voorzitter van de hoofddirectie van VvAA, vindt het een logische samenwerking: “PGGM&CO en VvAA vullen elkaar uitermate goed aan als ledenorganisaties: beide hebben leden in de zorg, beide bieden zorgspecifieke diensten en producten en beide hanteren zeer hoge kwaliteitseisen, waarbij het ledenbelang altijd prevaleert boven andere belangen.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.