nieuws

Aegon houdt pensioenspreekuur voor Hagenaars

Pensioen

Aegon gaat inwoners van Den Haag en omstreken uitnodigen voor een pensioenspreekuur. Op woensdag 29 oktober tussen 17.00 en 21.00 uur is iedereen met pensioengerelateerde vragen welkom in het hoofdkantoor van Aegon in Den Haag.

Aegon houdt pensioenspreekuur voor Hagenaars

Het pensioenspreekuur is ook voor niet-klanten van Aegon, benadrukt de verzekeraar. “Veel mensen zitten met vragen over hun pensioen. Aegon organiseert het pensioenspreekuur omdat de verzekeraar mensen bewust wil maken van hun financiële situatie. Ook wie geen klant is van Aegon, is van harte welkom. De pensioenspreekuren worden georganiseerd vanwege de landelijke Pensioen3daagse eind oktober.”

Aegon benadrukt dat het spreekuur geen marketingdoeleinden heeft. “Het gesprek duurt maximaal een uur en is volledig vrijblijvend. Er worden geen producten verkocht. Aegon maakt voor de experts gebruik van eigen medewerkers. Iedereen werkt die avond als onbetaalde vrijwilliger.” Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.