nieuws

Groen licht voor PPI Towers Watson

Pensioen

Stichting Towers Watson PPI heeft van DNB en AFM groen licht gekregen voor de start van een premiepensioeninstelling. Towers Watson ontwikkelde de beschikbarepremieregeling samen met Syntrus Achmea.

Groen licht voor PPI Towers Watson

De kersverse PPI staat nog niet in het register van DNB. Dat telt tien premiepensioeninstellingen, nog inclusief die van De Goudse, de verzekeraar die zich afgelopen zomer terugtrok uit de PPI-markt.
Towers Watson PPI claimt de meest persoonlijke pensioenregeling te bieden. “Een type pensioenregeling dat volledig op de situatie van een individuele werknemer kan worden toegesneden. Het gaat hierbij om een collectieve vorm van vermogensbeheer, waarbij voor iedere werknemer automatisch een optimale beleggingsmix wordt samengesteld en onderhouden.”
Towers Watson werkt in de PPI samen met Syntrus Achmea (administratie), elipsLife (verzekeringen), State Street Global Advisors en Syntrus Achmea (vermogensbeheer) en Financial Life Support (persoonlijke financiële planning).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.