nieuws

Partnerpensioen Goudse volgt AOW-leeftijd

Pensioen

De Goudse heeft een nieuw tijdelijk partnerpensioen ontwikkeld waarbij de partner een uitkering ontvangt tot aan de AOW-leeftijd, ook als die leeftijd in de toekomst gekoppeld wordt aan de levensverwachting en verder stijgt dan 67 jaar.

Partnerpensioen Goudse volgt AOW-leeftijd

Volgens Bernardo Walta, directeur Commercie van de verzekeraar is het product uniek in de markt. Het Anw-pensioen is beschikbaar vanaf één medewerker. Voor deelnemers met een jongere partner kan verlengde premievrije dekking worden meeverzekerd. Bij uitdiensttreding op of na de AOW-leeftijd blijft de dekking dan doorlopen tot de partner zelf de AOW-leeftijd bereikt. De uitkeringen zijn gelijkblijvend of 2% of 3% stijgend. De hoogte is gekoppeld aan de wettelijke Anw-uitkering of zelf te bepalen met een minimum van € 5.000 per jaar. Het Anw-pensioen is te sluiten vanaf 1 januari 2014. Pensioenadviseurs kunnen al offertes maken via het Extranet van De Goudse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.