nieuws

Pensioengame Aegon internationaal bekroond

Pensioen

De pensioengame Speeljetoekomst.nu van Aegon heeft een Red Dot Design Award gewonnen, een gerenommeerde internationale designprijs. In de categorieën Online Communication en Interface Design ging er een ‘Best of the Best’ award naar het spel van de verzekeraar.

Pensioengame Aegon internationaal bekroond

Aegon die voor de game samenwerkte met het Amsterdamse digitaal creatief bureau Momkai kreeg de prijs voor zowel de website als de gebruiksvriendelijkheid ervan. Door te spelen op Speeljetoekomst.nu kunnen Nederlanders ontdekken welke financiële keuzes en levensgebeurtenissen invloed hebben op het pensioen. Zo kunnen ze een kijkje nemen in hun eigen toekomst en zien of hun wensen voor de toekomst wel realistisch zijn. Het spel bevat naast een financiële wandeling door het leven, tal van praktische tips en weetjes over pensioen. Speeljetoekomst.nu staat open voor iedereen. Aegon benadrukt dat ingevoerde gegevens niet worden gebruikt voor marketingdoeleinden of communicatie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.