nieuws

Delta Lloyd schroeft tarieven Persoonlijk Pensioen Plan omlaag

Pensioen

Delta Lloyd scherpt komende maand de prijsstelling voor het Persoonlijk Pensioen Plan aan. Diverse tarieven gaan omlaag en administratie- en verkoopkosten komen te vervallen.

Delta Lloyd schroeft tarieven Persoonlijk Pensioen Plan omlaag

De nieuwe tarieven worden medio augustus in de offertesoftware verwerkt. "Voor maatwerk- en verlengingsoffertes geldt per direct de verbeterde prijsstelling", schrijft Delta Lloyd aan het intermediair.
Wijzigingen
De overlijdensrisicotarieven gaan met 20% omlaag en de premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid gaat van 5,15% naar 4,25% (op 67 jaar). De eenmalige administratiekosten van € 1.546 en de 0,5% verkoopkosten komen te vervallen. Voor contacten met minder dan tien deelnemers gaat nu ook een standaard contractstermijn van 5 jaar gelden. "Daarnaast komt het Eerstejaarsbudget bij contracten met jaarpremie lager dan € 50.000 te vervallen. Bij contracten met een grotere jaarpremie geldt een Eerstejaarsbudget van 3% over het deel boven € 50.000."
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.