nieuws

Nieuwe partners bij Akkermans & Partners Groep

Pensioen

Akkermans & Partners telt vier nieuwe associate partners. Mr. Pierre Akkermans (57), mr. Peter ter Beest (40) en drs. David Wildemans en Jan van harten (40) zijn toegetreden tot het pensioenadviesbedrijf met vestigingen in Tilburg (hoofdkantoor), Naarden, Rotterdam en Antwerpen.

Nieuwe partners bij Akkermans & Partners Groep

Pierre Akkermans richt zich vooral op de ondersteuning van pensioenfondsen, Ter Beest op accountants/belastingadvieseurs en de overige twee zijn allround actief in de adviespraktijk. “Met de komst van deze vier associate partners versterken we structureel de bovenkant van onze adviespraktijk”, stelt managing partner Theo Gommer. “En we kunnen onze verdere expansie perfect vormgeven.”
Behalve met pensioenadvies houdt Akkermans & Partners Groep zich bezig met  opleidingen, het ontwikkelen van software en detaching van pensioen-, zorg- en hypotheekspecialisten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.