nieuws

Toenemende belangstelling voor pensioencommunicatie

Pensioen

Van werkgeversplicht naar communicatiekans. Pensioencommunicatie mag zich de laatste jaren verheugen op een toenemende belangstelling, zowel bij professionals als bij de pensioenconsument. Pensioenuitvoerders zullen hun klanten steeds beter moeten informeren over de pensioenregeling van deelnemers/werknemers en daarbij vooral aandacht moeten besteden aan de begrijpelijkheid van de informatie. Door: mr. Tjandra Onken   Download de whitepaper

Toenemende belangstelling voor pensioencommunicatie

Van werkgeversplicht naar communicatiekans. Pensioencommunicatie mag zich de laatste jaren verheugen op een toenemende belangstelling, zowel bij professionals als bij de pensioenconsument. Pensioenuitvoerders zullen hun klanten steeds beter moeten informeren over de pensioenregeling van deelnemers/werknemers en daarbij vooral aandacht moeten besteden aan de begrijpelijkheid van de informatie.

Door: mr. Tjandra Onken

 

Download de whitepaper

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.