nieuws

Accon avm gaat pensioenadvies geven

Pensioen

Accon avm gaat pensioenadvies geven. De advies- en accountantsorganisatie met 50 kantoren in Nederland, heeft de Wft-vergunning pensioenverzekeringen ontvangen.

Accon avm gaat pensioenadvies geven

Naast de huidige advies- en accountancydienstverlening, mag Accon avm voortaan bemiddelen in levensverzekeringen, pensioenverzekeringen, premiepensioenvorderingen en spaarrekeningen.
Steeds meer accountantskantoren vragen bij de AFM een vergunning aan om pensioenadvies te mogen geven. In 2012 kreeg de toezichthouder zo’n tachtig Wft-vergunningaanvragen van accountantskantoren binnen.
Colin Prins, directeur belastingadvies bij Accon avm: “Door de steeds strenger wordende regelgeving, onder andere het provisieverbod, nemen ook steeds meer accountantskantoren deze dienstverlening op zich. Dat veroorzaakt een grotere marktwerking en daarmee een hoger adviesniveau.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.